Hyaluron pen

Методата е со помош на апарат (хијалурон пен) кој
работи врз база на притисок од 6,5 бари и го внесува хијалуронот со брзина од 220 м/с во човечката кожа помеѓу епидермисот и дермисот. Болката е сведена на минимум и се добива многу природен изглед, посебно во пополнувањето на усните.

природен изглед на усните


Една од причините зошто постапката е прилично едноставна и супстанцијата вметната во кожата е безбедна е тоа што човечкото тело произведува иста киселина, која всушност е составена од два шеќери (глукуронска киселина и N- ацетилглукозамин). Нема потреба да се плашите од термините поврзани со хемијата, поентата е едноставна: бидејќи човековото тело ја прави истата хемиска супстанца, сосема е невозможно да се добие било каква алергиска реакција или компликација од самата супстанција.
-Безболна метода
-Без игли
-100% природни премиум филери
-100% безбедно
-Резултати видливи веднаш
-Трајност на филерите – 6 до 8 месеци
-Работиме со премиум швајцарски филери од брендот APRILINE.
– Apriline Forte
– Apriline Normal
Цена на третманот: 6800 денари

Погледнете дел од нашата успешна работа

Закажете го вашиот термин уште денес

Побарај Термин

Потполнете ги потребните полиња и одберете го посакуваниот датум, а ние ќе Ве контактираме во најскоро време.

Мерки на претпазливост

КЛИЕНТИТЕ НА СТУДИО 118 КОИ ЈА КОРИСТАТ УСЛУГАТА ХИЈАЛУРОН ПЕН СЕ ДОЛЖНИ ПРИ ПОЧЕТОКОТ НА АПЛИЦИРАЊЕ НА ФИЛЕРОТ ДА ГИ ПРОЧИТААТ И ДА СЕ СОГЛАСАТ СО МЕРКИТЕ НА ПРЕТПАЗЛИВОСТ УТВРДЕНИ ОД СТРАНА НА СТУДИО 118

Период после третман на усните и нивна рехабилитација (1-14ти ден)