Brazilian maderotherapy

Бразилска мадеро терапија

 
 
– Бразилската мадеро терапија е за три пати поефективна од обичната мадеро терапија. Таа е апсолутен хит во светот во борбата со целулитот. 
 
Придобивки од оваа масажа се:
– Намалување на обемот на телото
– Редуцирање на масните наслаги
– Моделирање на телото
– Подигнување на задникот
– Исфрлање на вишокот на течности
 
Времетраење на третманот: 50 минути
 

Цена на третманот: 750 денари

Цена 10 третмани (50 мин) : 6800 денари

Закажете го вашиот термин уште денес

Побарај Термин

Потполнете ги потребните полиња и одберете го посакуваниот датум, а ние ќе Ве контактираме во најскоро време.