Свилени трепки

Свилени трепки

Свилените трепки можат да изгледаат многу природно или многу гламурозно. Тоа зависи од индивидуалната желба и потреба на клиентот. Бидејќи се со многу мала тежина тие најчесто се најдобра опција за Вашите трепки, доколку Вашите природни трепки се слаби или нежни. 
Свилените трепки , се свилени влакна на синтетичка основа, а не вистинска свила, бидејќи вистинската свила е прилично мек материјал кој не би можел да ја задржи својата извиткана форма.
 
  • Свилените трепки можат да имаат природен или драматичен изглед
  • Свилените трепки се долготрајни кога се правилно нанесени

Пред почетокот на третманот консултирајте се со нашите вработени за тоа кои свилени трепки би биле најдобриот избор за вас . Ви препорачуваме да го пронајдете вистинскиот стил, должина и модел кој ќе одговара на Вашите очи.

По ставањето на свилените трепки

  •  24часа не ги наводнувајте
  • за време на носењето не нанесувајте шминка и маскара на нив
  • не ставајте креми и масла
  • редовно чешлајте ги со четкичка која ќе ви биде дадена по завршување со третманот

 

 

Класик свилени трепки – 1300 денари
 
Light Волумен – 1600 денари
 
Mega Волумен – 1900 денари
 
Russian Волумен – 2500 денари
 
 
Корекција: 900-1300 денари

Погледнете дел од нашата успешна работа

Побарај Термин

Потполнете ги потребните полиња и одберете го посакуваниот датум, а ние ќе Ве контактираме во најскоро време.