Henna Brows

Henna brows

HENNA BROWS е бестселер за боење на веѓите
Покрај тоа што на веѓите им дава волумен и интезивна боја, им помага и во обновувањето на слабите и оштетени влакненца.
Времетраење на третманот е 45 минути, а треба да се повторува на 4 до 5 недели.
Споменатото време зависи од брзината на растот на влакненцата.
Како припрема за првото доаѓање пожелно е да ги пуштите влакненцата да растат најмалце 1 месец, како би го извлекле максимумот од Вашите веѓи и би постигнале идеален облик кој подоцна ќе го одржуваме.
– Трајноста на бојата на кожата е до 14 дена
– Трајност на бојата на влакненцата е 6 до 8 недели
 
Цена на третманот: 900 денари

Погледнете дел од нашата успешна работа

Закажете го вашиот термин уште денес

Побарај Термин

Потполнете ги потребните полиња и одберете го посакуваниот датум, а ние ќе Ве контактираме во најскоро време.