Мадеро терапија

Madero theraphy

Мадеро терапија е вид на масажа која се базира на користење на дрвени елемени во различен облик, нарачени оклагии. Оваа масажа се препорачува на клиенти со масни наслаги и целулит. Предноста на овие дрвени елементи е во тоа што обезбедуваат интезивен притисок на целулитот и намалувањето на масните наслаги. Оваа масажа е посебно ефикасна во намалување на обемот во колкот и бутовите како и за затегнување и обликување на нозете и на задникот. Се препорачува за: 
– Опуштање на телото и умот

– Стимулација на лимфниот систем

– Елиминација на токсините

– Забрзување на метаболизмот

– Разбивање на целулитот

– Согорување на мастите

– Тонус и затегање

– Намалување на обемот на телото

– Намалување на обемот на стомакот

Цена на еден третман: 550 денари

Цена за пакет од 10 масажи: 4600 денари

Закажете го вашиот термин уште денес

Побарај Термин

Потполнете ги потребните полиња и одберете го посакуваниот датум, а ние ќе Ве контактираме во најскоро време.

Правилник за користење на услуги

Овој правилник се однесува на закажани термини во СТУДИО 118