Маникир

manikir skopje

Маникир

-Во нашето Студио ги работиме сите видови на маникир. Алатките за работа се стерилизираат после секој клиент.

Класичен маникир: 550 денари

Маникир со гел лак: 850 денари

Гел нокти: 1000 денари

Типсови: 1100 денари

Наливни нокти: 1300/1500/1600 денари

Класичен маникир и вадење гел: 650 ден.

Доплата френч/декорации: 150 ден.

Вадење гел: 300 денари

Погледнете дел од нашата успешна работа

Закажете го вашиот термин уште денес

Побарај Термин

Потполнете ги потребните полиња и одберете го посакуваниот датум, а ние ќе Ве контактираме во најскоро време.