Обликување и боење на веѓи

Brow shape & Tint

-Третманот вклучува депилација или остранување на влакненцата со пинцета, фарбање и лифтинг на природното влакно. 

-Бојата за веѓите е полуперманентна и постепено се намалува со самото обновување на влакненцата на веѓите.

-Бојата на кожата трае до 7 дена по третманот, а влакненцата остануваат обоени 3 до 4 недели.

Цена на третманот: 700 денари

Погледнете дел од нашата успешна работа

Закажете го вашиот термин уште денес

Побарај Термин

Потполнете ги потребните полиња и одберете го посакуваниот датум, а ние ќе Ве контактираме во најскоро време.