Brow lamination

траен лифтинг на влакненцата на веѓите

Третманот преставува траен лифтинг на влакненцата на веѓите, односно фиксирање на влакненцата во правец по желба на клиентот (најчесто према нагоре или на страна).
Третманот вклучува и обликување на веѓите со восок или пинцета и боење на влакненцата со полуперманентна боја.
При овој третман, веѓите не се исцртуваат, не се тетовираат и се работи само со природното влакно.

– Времетраење на третманот: 60 минути
– Времетраење на ефектот: 6 до 8 недели
– Цена на третманот: 1400 денари 

Погледнете дел од нашата успешна работа

Закажете го вашиот термин уште денес

Побарај Термин

Потполнете ги потребните полиња и одберете го посакуваниот датум, а ние ќе Ве контактираме во најскоро време.