FILL UP - мезотераписки коктел

Fill up - инстант затегнување

Мезотераписки коктел со кој уште веднаш ќе почуствувате силно затегнување на кожата!
Fill Up
✅ ревитализира
✅ затегнува
✅ спречува стареење
✅ дава волумен и еластичност

Цена на третман: 2.900,00 ден.


Цена на пакет од 5 третмани: 11.500,00 ден.

Побарај Термин

Потполнете ги потребните полиња и одберете го посакуваниот датум, а ние ќе Ве контактираме во најскоро време.