Pedikir

педикир

Грижа и нега на вашите стапала

Класичен педикир: 1000 денари

– Педикир со гел лак: 1200 денари

– Гел лак на стапала: 800 денари

Погледнете дел од нашата успешна работа

Закажете го вашиот термин уште денес

Побарај Термин

Потполнете ги потребните полиња и одберете го посакуваниот датум, а ние ќе Ве контактираме во најскоро време.