Лифтинг и ботокс на трепки

подигнување, извиткување, боење и нега

Лифтинг и ботокс на трепки – Lash lift претставува хемиско подигнување, извиткување, боење и нега на природните трепки. Овој третман ги прави природните трепки да изгледаат визуелно подолги, повеќе извиткани и потемни.

-Времетраење на третманот – 60 минути
-Времетраење на ефектот од третманот – 6 до 8 недели
Лифтинг и ботокс на трепки се препорачува за лица кои имаат долги и средно долги, рамни трепки или трепки со спуштен раст.
Не се препорачува на трудници, поради хормонски промени, а хормоните се најчеста причина за неуспешност на третманот.

Она што би требало да го избегнуваат клиентите 24 часа по третманот е сауна, солариум, топла вода и нанесување на маскара.
По 24 часа, клиентите може да се однесуваат нормално, да се мијат, шминкаат и да нанесуваат маскара.

Lash lift
Цена на третманот: 1400 денари

Погледнете дел од нашата успешна работа

Закажете го вашиот термин за Lash lift уште денес

Побарај Термин

Потполнете ги потребните полиња и одберете го посакуваниот датум, а ние ќе Ве контактираме во најскоро време.