КОНТАКТ со нас

Доколку сакате да го закажете Вашиот термин или за било каква друга информација, контактирајте не преку нашата контакт форма. 

испрати порака

Контакт информации

Работно време

Понеделник - Петок од 09:30 - 20:00
Сабота од 10:00 - 17:00

Адреса

бул. Партизански Одреди бр.88, лок.17, 1000 Скопје

Емаил

studiopetra118@gmail.com

Побарај Термин

Потполнете ги потребните полиња и одберете го посакуваниот датум, а ние ќе Ве контактираме во најскоро време.