HOLLYWOOD GLOW TREATMENT

Холивудски сјај

Hollywood Glow Treatment 💫
🔅 Двокомпонентен Хемиски пилинг + мезотерапија
Наменет е за
✅ изедначување на нееднаквата боја на кожата
✅ спречување на фотостареење на кожата
✅ намалување на брчките
✅ хиперпигментација и флеки
Кај повеќето клиенти, резултатите се забележуваат веќе по првата недела од третманот
 
Цена на еден третман: 3.000,00 ден.
 
Цена на пакет од 5 третмани: 12.000,00 ден.

Побарај Термин

Потполнете ги потребните полиња и одберете го посакуваниот датум, а ние ќе Ве контактираме во најскоро време.