Hyaluronic Acid - Mezo Glow

мезотераписки коктел со хијалуронска киселина

Hyaluronic Acid – Mezo Glow
мезотераписки коктел идеален за хидратација и ревитализација на кожата
Комбиниран со Vitamin Complex 💫

 


Цена на третманот: 1.500 ден.
Цена на пакет од 5 третмани: 6.000,00 ден.

Побарај Термин

Потполнете ги потребните полиња и одберете го посакуваниот датум, а ние ќе Ве контактираме во најскоро време.