Класичен третман за лице

природни производи

– Овие третмани се хигиенски третмани наменети за темелно чистење на кожата од вишокот на себум (маснотии) и наталожените мртви клетки на површината на кожата.

– Придобивките од класичниот третман на лице се состојат во тоа што после третманот кожата е чиста, со зголемена циркулација на крв во поткожното ткиво.

– Времетраење на третманот: 1 час

Цена на третманот: 750 денари

Закажете го вашиот термин уште денес

Побарај Термин

Потполнете ги потребните полиња и одберете го посакуваниот датум, а ние ќе Ве контактираме во најскоро време.