Мадеро терапија на лице

Madero theraphy

– Затегнување на тонусот на лицето, вратот и деколтето 
– Подобрување на циркулација
– Освежување и изедначување на тенот
– Превенција на стареењето на лицето
– Намалување на подочниците и отоците под очите

Закажете го вашиот термин уште денес

Побарај Термин

Потполнете ги потребните полиња и одберете го посакуваниот датум, а ние ќе Ве контактираме во најскоро време.