УСЛУГИ

Нашиот тим на професионалци врши голем број на козметички услуги во Скопје, кои вклучуваат третмани на лице, топла и ладна депилација, ламинација на веѓи, лифтинг на трепки, мадеротерапија, хијалурон пен, jапонско исцртување веѓи

Јапонско исцртување веѓи

PhiBrows Microblading

Обликување и боење на веѓи

Brow shape & Tint

Ламинација на веѓи

Brow lamination

Лифтинг и ботокс на трепки

Lash lift and tint

Пополнување усни со хијалурон пен

Hyaluron pen

природни производи

Класичен третман за лице

Мадеро терапија

ТОПЛА И ЛАДНА ДЕПИЛАЦИЈА

дЕПИЛАЦИЈА

Madero therapy

Мадеро терапија на лице

БЕСТСЕЛЕР ЗА БОЕЊЕ НА ВЕЃИТЕ

Henna Brows

Побарај Термин

Потполнете ги потребните полиња и одберете го посакуваниот датум, а ние ќе Ве контактираме во најскоро време.