PhiBrows Microblading

Јапонско исцртување веѓи

Под јапонски метод се подразбира исцртување на влакненца едно по едно, така што разликата помеѓу нацртаните и природните тешко е да се забележи. 

– Новата техника на исцртување на веѓи од брендот Phibrows ви овозможува форма на веѓите според карактеристиките на лицето

-Ги елиминира недостатоците

-Постојано средени и совршено обликувани веѓи

Цена на третманот: 7000 денари

Погледнете дел од нашата успешна работа

Закажете го вашиот термин уште денес

Побарај Термин

Потполнете ги потребните полиња и одберете го посакуваниот датум, а ние ќе Ве контактираме во најскоро време.