Parafin

Парафински третман за раце и стапала

 
 
– Парафинот е третман кој придонесува за моментално освежување и омекнување на дланките и стапалата. Особено се препорачува кај лица со атопична кожа или во зимскиот период кога од студот кожата е посува и погруба од вообичаено. 
Редовната употреба ја подобрува циркулацијата.
– За овој третман се користат посебни, органски восоци а особено е важно да дланките и стапалата пред третманот бидат темелно исчистени и дезинфицирани.
– Првите разлики се забележуваат веднаш по третманот.
Времетраење на третманот: 50 минути
 

Цена на третманот: 100 денари

Закажете го вашиот термин уште денес

Побарај Термин

Потполнете ги потребните полиња и одберете го посакуваниот датум, а ние ќе Ве контактираме во најскоро време.