soft eyeliner - трајна шминка на очи

траен туш за очи

Дали секојдневно трошите време обидувајќи се совршено да нанесете туш на Вашите очи?
Дали очите Ви се насолзуваат. чешаат или поцрвенуваат од шминката?
Дали без очила имате проблем при нанесувањето на тушот?
Дали живеете активен животен стил, но сепак сакате да изгледате одлично во секое време?
  • Доколку одговоривте потврдно на некое од овие прашања, тогаш трајниот туш е идеално решение за Вас!
  • водоотпорно
  • отпорно на дампки и пот
  • ја нагласува формата и бојата на Вашите очи
  • немате потреба од секојдневно шминкање

Трајноста е помеѓу 12 и 36 месеци, со тоа што постепено бледее, па touch up е препорачливо да се направи по околу 15 месеци.

Eyeliner работиме:

  • 1 година по пластича операција
  • по бременост и доење
  • без леќи
  • без свилени трепки

Цена на третманот: 6000 денари

Погледнете дел од нашата успешна работа

Закажете го вашиот термин уште денес

Побарај Термин

Потполнете ги потребните полиња и одберете го посакуваниот датум, а ние ќе Ве контактираме во најскоро време.